Email Marketing

Email Marketing

Το Email marketing, αναφερόμενο ως marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποτελεί μια μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων με την χρήση των emails ως μέσου επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και διαφημιζόμενου. Το Email Marketing είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική του Digital Marketing που εστιάζεται στην αποστολή Email στο κοινό που στοχεύει η εκάστοτε επιχείρηση και μπορεί να εφαρμοσθεί σε διαφορετικές μορφές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Όλες οι ενέργειες marketing, εν τέλει, οδηγούν στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση σχέσεων με τους πελάτες σας. Στη UNIBOX εφαρμόζουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε πελάτη μας, την κατάλληλη μορφή email marketing με απότερο σκοπό να ενδυναμώσει την αλληλεπίδραση με το πελατολόγιο του και να του αποφέρει βέλτιστα αποτελέσματα.

Welcome emails

Τα Welcome emails είναι η πρώτη εντύπωση που κάνει μια εταιρεία με έναν νέο πελάτη-συνδρομητή μέσω email. Όταν στέλνετε ένα email καλωσορίσματος σε νέο συνδρομητή ή σε νέο πελάτη, κάνετε την πρώτη πετυχημένη εντύπωση για λογαριασμό της επωνυμίας σας. Τα welcome emails είναι μια καμπάνια που σημειώνει τις υψηλότερες επιδόσεις, καθώς έχουν των μεγαλύτερο αριθμό ανοιγμάτων (open rate).

Newsletter

Το newsletter είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την τακτική επικοινωνία με τους συνδρομητές σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που θέλετε να επικοινωνήσετε μέσω των emails. Tα newsletter μπορεί να περιέχουν ένα απλό κείμενο ή μια δομή που αποτελείται από εικόνες ή και μορφοποιημένο κείμενο. Με αυτά τα τακτικά emails έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με το κοινό σας τα ημερήσια, τα εβδομαδιαία ή τα μηνιαία νέα, σχετικά με την επιχείρησή σας.

Ειδικές προσφορές

Όταν ξεκινήσετε την προώθηση μιας ειδικής προσφοράς ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας σας, το email marketing αποτελεί ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να παρουσιάσετε τη νέα σας προσφορά. Μπορείτε επίσης να στείλετε στους πιο πιστούς πελάτες σας μια ειδική έκπτωση, ώστε να τους ευχαριστήσετε για το γεγονός ότι παραμένουν πιστοί στην επιχείρησή σας.

Notification Mails

Μια email καμπάνια προς εκείνους που εγκατέλειψαν το ηλεκτρονικό τους καλάθι, κατά την διάρκεια της online αγοράς τους (abandoned cart), αποτελεί ένα καλό παράδειγμα υπενθυμίσεων που φέρνουν αποτέλεσμα. Όταν ένας online αγοραστής προσθέτει κάποιο προϊόν στο καλάθι του αλλά δεν οδηγείται στη διαδικασία της πληρωμής, τότε αυτά τα αυτοματοποιημένα μηνύματα email ωθούν τον αγοραστή να επιστρέψει στην ιστοσελίδα και να ολοκληρώσει την αγορά του. Το email marketing είναι ένας λαμπρός τρόπος για να επιτύχετε αυτόν τον σκοπό.

Eιδικές περιστάσεις

Είναι πολλά brands που στέλνουν στους συνδρομητές τους email για να τους επισημάνουν ειδικές περιστάσεις, όπως γενέθλια, επετείους, εκπτώσεις κ.λ.π. Τα συγκεκριμένα μηνύματα κάνουν τους πελάτες και τους συνδρομητές σας να νιώθουν πιο ξεχωριστοί, αφού προσαρμόζετε το περιεχόμενό τους αποκλειστικά γι’ αυτούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειμαστε εδω ο,τι χρειαστεις


    Scroll to Top