Hotel Marketing

Hotel Marketing

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 για Ξενοδοχεία!💡

Η σημερινή ξενοδοχειακή βιομηχανία συχνά περιγράφεται ως δυναμική και ανταγωνιστική. Από την άνοδο του φαινομένου 𝗔𝗶𝗿𝗯𝗻𝗯 ήρθαμε αντιμέτωποι με την παγκόσμια πανδημία που έχει κοστίσει στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία περίπου 935 δισεκατομμύρια ευρώ, καθώς οι προκλήσεις της τελευταίας δεκαετίας έχουν μετατοπίσει σταθερά τις προσπάθειες μάρκετινγκ στο προσκήνιο.
Στις μέρες μας κάθε ξενοδοχείο επιβάλλεται να έχει μια δυναμική online παρουσία και μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing, καθώς κάθε κίνηση του καταναλωτή πριν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (travel customer journey), είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα.
Στην 𝗨𝗡𝗜𝗕𝗢𝗫 έχοντας εξειδικευμένη εμπειρία στην προώθηση των τουριστικών επιχειρήσεων, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing με σκοπό την κατακόρυφη αύξηση της κερδοφορία σας!
Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών digital marketing που αναδεικνύουν τα USP (Unique selling propositions) του ξενοδοχείου σας δημιουργώντας καλύτερη στόχευση στους δυνητικούς πελάτες σας, ενίσχυση της επωνυμίας σας (Βrand awareness), περισσότερες απευθείας κρατήσεις από την ιστοσελίδα σας και αύξηση των εσόδων σας.

Digital Marketing Strategy

Η ύπαρξη μιας σταθερής και ισχυρής ψηφιακής παρουσίας στον ξενοδοχειακό κλάδο είναι θεμελιώδους σημασίας. Με τα σημερινά δεδομένα οφείλετε να παραμείνετε ενεργοί και αφοσιωμένοι με το υπάρχον κοινό σας καθώς και να προσελκύετε συνεχώς νέο κοινό, με σκοπό την άμεση αλληλεπίδραση του με το ξενοδοχείο σας. Στη Unibox παρέχουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε να αναπτύξετε άμεσα την ψηφιακή σας παρουσία μέσω Social Media Marketing, Performance Ads, υπηρεσίες Google, Search Engine Optimization, Metasearch και Marketing περιεχομένου.

Performance Marketing

Σε αντίθεση με άλλες μορφές παραδοσιακής διαφήμισης, όπου τα κόστη ρέουν χωρίς απαραίτητα αυτό να εξαρτάται από την επιτυχία της διαφήμισης, στο performance marketing οι χρεώσεις γίνονται μόνο για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων ενεργειών από τους χρήστες. Το κύριο όφελος στο Performance Marketing είναι ότι είναι 100% μετρήσιμο. Χάρη στις νέες τεχνολογίες που ακολουθούν κορυφαίες marketing πλατφόρμες (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn κ.α.), όλα τα metrics των καμπανιών παρακολουθούνται και συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινή αναφορά (reporting).

Seo

Aποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο με το οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιστοποιήσουν την κατάταξη του website τους στις μηχανές αναζήτησης (Google). Έχει παραρητηθεί πως οι χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν πάντα από την πρώτη σελίδα αναζητήσεων, γι’ αυτό όσο πιο ψηλά εμφανίζεται μια επιχείρηση στα αποτελέσματα, τόσο πιο πιθανό είναι να την επισκεφτούν οι χρήστες. Η αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα συνεπάγει την βελτίωση των κρατήσεων και την αύξηση των μελλοντικών πελατών. Με τη σωστή αξιοποίηση του SEO, οι ξενοδοχειακές μονάδες μπορούν να ενδυναμώσουν την online παρουσία τους καθώς να γίνουν δημοφιλέστερες ξεχωρίζοντας έτσι στον ανταγωνισμό.

Metasearch

Οι μηχανές αναζήτησης metasearch αποτελούν ένα σύγχρονο ψηφιακό κανάλι διαφήμισης για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και δίνουν την δυνατότητα σε κάθε ταξιδιώτη να συγκρίνει τιμές καταλυμάτων ώστε να διαλέξει την καλύτερη προσφορά, μέσα από διαφορετικούς, ταξιδιωτικούς ιστότοπους ταυτόχρονα. Το metasearch αποτελεί καινοτομία στον κλάδο της φιλοξενίας, γιατί προσφέρει μία πολύ φιλική εμπειρία κράτησης στον χρήστη, καθώς ο ίδιος ολοκληρώνει την διαδικασία χωρίς να ανακατευθυνθεί σε άλλο ιστότοπο. Το metasearch λύνει τα χέρια των ξενοδόχων οι οποίοι πλέον εξασφαλίζουν απευθείας τις κρατήσεις τους, μειώνοντας έτσι τα κόστη προμήθειας των online ταξιδιωτικών γραφείων, παίρνοντας πίσω τον πλήρη έλεγχο στην επικοινωνία με τους πελάτες και βοηθώντας στην χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ.

Content Marketing

Το περιεχόμενο που προβάλλεται μέσα από τις σελίδες του website, το blog ή τα social media της εταιρείας στα πλαίσια του content marketing έχει πολλές μορφές. H μορφή του περιεχομένου καθορίζεται από το ίδιο το περιεχόμενο, το μέσο – κανάλι προβολής και φυσικά το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Π.χ. Ένα ξενοδοχείο που θέλει να προβάλει στο κοινό τις παροχές του, θα ήταν περισσότερο ελκυστικό και εύχρηστο να τις παρουσιάσει με video στο κανάλι της στο youtube ή το vimeo, αντί να δημιουργήσει ένα άρθρο με οδηγίες blog. Το Content Marketing είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να δημιουργηθεί αλληλεπίδραση (engagement) με τους χρήστες. Με το κατάλληλο περιεχόμενο προσεγγίζουμε το κοινό της επιχείρησης χωρίς διαφήμιση παρουσιάζοντας χρήσιμες – ενδιαφέρουσες πληροφορίες προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα (π.χ. κρατήσεις, εγγραφές στο newsletter, brand awareness).

Google Services

Με τις Καμπάνιες ξενοδοχείων, μπορείτε να υποβάλλετε προσφορές για διαφημίσεις ξενοδοχείων που εμφανίζονται όταν ένας ταξιδιώτης αναζητά ένα ξενοδοχείο στην Αναζήτηση ή στους Χάρτες. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε μια λειτουργική μονάδα κράτησης ξενοδοχείου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες του ξενοδοχείου, παροχές, τιμές, καθώς και έναν σύνδεσμο για κράτηση στο ξενοδοχείο. Με τις Καμπάνιες ξενοδοχείων, ορίζουμε συγκεκριμένους προϋπολογισμούς και μπορείτε να προσεγγίζετε ταξιδιώτες με βάση τη χώρα διαμονής τους και τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Στο πλαίσιο μιας καμπάνιας, οι ομάδες διαφημίσεων επιτρέπουν τον ορισμό συγκεκριμένων προσαρμογών προσφορών με βάση το δρομολόγιο του ταξιδιώτη.

Social Media

Τα social media αποτελούν την online βιτρίνα της επιχείρησής σας. Ο ρόλος τους είναι καθοριστικός τόσο για την εικόνα της επιχείρησης όσο και για την τελική επιλογή των πελατών σχετικά με τον τόπο διαμονής. Κρίνεται σημαντικό για κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο να αποκτήσει μία ισχυρή διαδικτυακή εικόνα ή οποία θα προσελκύει ενδεχόμενους πελάτες και θα υποστηρίζεται με συγκεκριμένες στρατηγικές μάρκετινγκ. Ο ρόλος μας είναι να ακούμε ενεργά τις ανάγκες και τους σκοπούς σας και να χαράξουμε πάνω σε αυτά την κατάλληλη social στρατηγική, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας. Έπειτα, δημιουργούμε περιεχόμενο, το οποίο προγραμματίζουμε να ανεβαίνει με μια προκαθορισμένη συχνότητα. Πέρα από οργανικό υλικό, δημιουργούμε καμπάνιες οι οποίες στοχεύουν στην δημιουργία της ζήτησης που θέλουμε. Για την διασφάλιση της επιτυχίας των ενεργειών μας, κρίνεται απαραίτητη η συχνή ανατροφοδότηση, με την οποία εφαρμόζουμε αλλαγές ή βελτιστοποιήσεις στις διαφημίσεις μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ειμαστε εδω ο,τι χρειαστεις


    Scroll to Top